Sherbimet
Gjinekologjia me obstetrikë

Kirurgjia e përgjithshme
Urologjia
Gjinekologjia me obstetrik?
Sëmundjet interne
Kardiologjia me egrometri e holter monitoring
Gastroenterologjia me endoskopi
Pediatria
Oftalmologjia
Neuropsikiatria
Dermatovenerologjia
Mjekësia e përgjithshme
Mjekësia familjare
Diagnostika ultrasonografike
Ekzaminimi funksional i mushkërive - spirometria
Laboratoriumi hematologjik dhe biokimik
Barnatorja
Lëshimi i certifikatave mjekësore

Medical crew :

* Dr.Flora Belegu – specialist gynecologist

Examinations

* gynecological examination
* PAPA test
* ultrasound
* vaginal and acivical strip
* birth
* incomplete abortions
* placement of the spiral

Equipment:

* gynecological instruments,
* ultrasound equipment ,
* vacuum uptake,
* buretage toolkit,
* operation room.

© 2010 Poliklinika-Galaxy.com. Te gjitha te drejtat e rezervuara.