Stafi
Dr. Preveza Abrashi- Kirurgji e Përgjithshme
Stafi menaxhues
Personeli mjekesor
Personeli i mesem

Edukimi:

E kam mbaruar fakultetin e mjekësisë në Prishtinë, kam specializuar kirurgjinë e përgjithshme dhe traumatologjinë në spitalin e përgjithshëm në Mitrovicë dhe 2 vitet e fundit në Zagreb (Kroaci) dhe Nish (Serbi) në periodë prej 1988-1992. Gjatë këtij viti do të kryej studimet postdiplomike në lëminë e Kirurgjisë Abdominale. Gjatë kësaj kohe kam marr pjesë në një numër të madh kongresesh, seminaresh në vend dhe jashtë . Kam marrur pjesë në trejning në Paris dhe Grenoble 2001 (Francë)

Eksperienca:
– Prej 2001 Punoj si kirurg në Q.K.U në Prishtinë në repartin e kirurgjisë abdominale, Emergjencë dhe laparoskopi.

– Prej 1992-2001 detyrën e kirurgjisë e kam kryer në spitalin regjional të Mitrovicë.

adresa: Ulpiana Qendër L2/15, Prishtinë

tel: +377 (0) 44 146 853

email: preveza_abrashi@hotmail.com

© 2010 Poliklinika-Galaxy.com. Te gjitha te drejtat e rezervuara.