Stafi
Abdirahim Idrizi – Themelues dhe menaxher ekzekutiv
Stafi menaxhues
Personeli mjekesor
Personeli i mesem

Abdirahim Idrizi i lindur me 10-07-1950 Tetovë

Drejtorë i përgjithshëm dhe pronarë i Instucionit Shëndetsorë,,Poliklinika Galaxy,, Prishtinë, i themeluar në dhjetor të vitit 1989

Edukimi:

 • Ekonomi
 • Menaxhment
 • Internacional Training Center Turin për sigurim dhe Mbrojtjen Shëndetësore, mikro Sigurimit Shëndetësorë.

Autorë i librave të botuara:

 • Ndriçimi i Mendjes, recensues, Prof.Dr.Ymer Koçinaj
 • Monografia e Poliklinikës Galaxy, Recensues janë 14 persona eminent të Kosovës
 • Libri i Jetës, Recensues, Prof. Daut Demaku
 • Kënaqësitë e Seksit, Recensues Prof. Ramis Kelmendi
  Biznesi Familjar- Monografi, është e dëshmuar në fakte të dokumenteve.
 • Mikro Ekonomia, Recensues janë persona të dëshmuar në lami të Ekonomisë.
 • Suksesi Financiar ide-projekt

Përvoja:
Pas shkollës mesme, menaxher, udhëheqës në sektorin privat posaçërishtë 20 vjet e fundit me sukses udhëheqës-drejtues privat në sektorin Shëndetsorë, me suksese të dëshmuara në vepër, fillimisht në Kroaci te biznesi i prindërit, shumë shpejtë arrita të panvarsohem fillova të organizoj biznesin dhe me suksese dhe zgjerim të biznesit, ka dëshmi të cilët vërtetojnë vendimet si punëdhënës shiko librin Biznesi Familjar:
Vendime të shumta nëpër qytete të ish-Jugoslavis të Titos,
Vendimet-lejet e veprimtarisë janë të lëshuara nga Qytetet e Republikës të Kroacisë, Republikës të Maqedonisë dhe Republikës të Kosovës.

Librat si krijues janë nga përvoja e jetës, shkrimet janë të mbështetura në përvojë, shembuj, fakte dhe dëshmi, jam i lumtur që arrita të botohen dhe të jenë në sipërfaqe, kërkoj nga fëmijët, nipërit të shprehin interesin dhe të lexojnë posaçërisht shkrimet që nuk janë të botuara, po gjinden në LapTopin personal.

© 2010 Poliklinika-Galaxy.com. Te gjitha te drejtat e rezervuara.