Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\Hosting\3099076\html\poliklinika-galaxy\wp-content\plugins\sitepress-multilingual-cms\sitepress.class.php on line 880

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\Hosting\3099076\html\poliklinika-galaxy\wp-content\plugins\sitepress-multilingual-cms\sitepress.class.php on line 902
Poliklinika Galaxy
 
Lokacioni
Shërbimet


Kirurgjia e përgjithshme
Urologjia
Gjinekologjia me obstetrikë
Sëmundjet interne
Kardiologjia me egrometri e holter monitoring
Gastroenterologjia me endoskopi
Pediatria
Oftalmologjia
Neuropsikiatria
Dermatovenerologjia
Mjekësia e përgjithshme
Mjekësia familjare
Diagnostika ultrasonografike
Ekzaminimi funksional i mushkërive - spirometria
Laboratoriumi hematologjik dhe biokimik
Barnatorja
Lëshimi i certifikatave mjekësore

Personeli i poliklinikës "Galaxy"
Foto Galerija
 
 
© 2010 Poliklinika-Galaxy.com. Te gjitha te drejtat e rezervuara.